miercuri, 28 decembrie 2011

Nu există bine şi rău...!

Poate de multe ori, am folosit cuvintele bine şi rău, fără a conştientiza că spunând, că o fiinţă oarecare e bună sau rea, deja am emis o judecată, iar noi!!... nu putem judeca pe nimeni, fără a crea o legătură karmică, care ne va duce către alte situaţii probabil la care nu ne-am gândit că ar putea fi efectul judecatei noastre şi apoi "ne trezim" că "trăim" ceva, o situaţie, în care nu ne dăm seama cum şi ce am făcut să ajungem în acestă situaţie...
Probabil nici Dumnezeu nu emite judecăţi, spun asta, chiar dacă sunt în contradicţie cu vreo anumită religie şi spun asta pentru că tind să cred că într-adevăr legile divine sunt cu mult diferite faţă de legile pe care le credem noi ( sau pe care le-am creat noi, oamenii, cu un anumit scop!...de a manipula..), dar ele sunt aşa cum ar trebui să fie, Dumnezeu nu se abate de la ele..nouă ne place să le interpretăm..să ne îndepărtăm de adevăr, fiecare spune şi face cum vrea, de aceea avem liber arbitru, să alegem..dacă o facem greşit, ne mai lovim odată de greşeală şi iar..şi iar, până ajungem să credem în adevăr, chiar dacă acest lucru se întâmplă într-o infinitate de ani ( chiar vieţi). Ni se oferă situaţii (lecţii), în care oricum ajungem cu toţii, în acelaşi loc şi în aceeaşi situaţie, "mai devreme sau mai târziu"; o mică "problemă" (în care întâmpinăm dificultatea de a înţelege) ar fi, că experimentăm diferite lecţii, lângă diferiţi oameni, care la rândul lor au de experimentat alte lecţii, astfel am putea într-adevăr să vedem dacă am învăţat cu adevărat ceea ce trebuia! de asta unii au bani mai mulţi decât ar putea duce alţii, de asta unii stau în stradă şi îndură gerul, de asta...dar asta nu înseamnă că suntem legaţi, putem modifica situaţia, o putem face mai plăcută, pentru confortul ego-ului!
Cum ar fi o lume, în care toţi să fim la fel..!? De asta iubesc eu complexitatea Supremităţii, pentru că, e atât de simplă...!

2 comentarii:

 1. Buna,
  Imi place foarte mult cum scrii, mai exact cum descrii starile si te incurajez sa o faci mai des. Spun asta deoarece multi oameni cauta astfel de scrieri.
  Pentru ca te apreciez te-am adaugat pe portalul Universul Cunoasterii (coloana din stanga):
  Universul Cunoasterii (click!)
  *** Motivatia infiintarii lui se gaseste in subsolul paginii acestuia.
  Te rog sa postezi si tu banner-ul portalului (codul se gaseste in coloana din dreapta sub banner) pentru a ajuta acest proiect.
  Iti multumesc anticipat si iti doresc inspiratie sa scrii mai des! >:D<

  RăspundețiȘtergere