miercuri, 14 martie 2012

Maturitate...!?

M-am nimerit în mijlocul unei discuţii, un 20 % era pentru mine, simţeam cum persoana imi transmitea şi mie un mesaj printr-un gen de transmisie aparte si răutăcioasă, ascultam simţind fiecare litera... Vorbea despre maturitate, acea maturitate din punctul de vedere al persoanei respective, o maturitate imposibila pe care nu as vrea sa o capat niciodata...

Initial discutia avea in centrul atentiei un tanar, un tanar inteligent cu un orgoliu aparte, ca fiecare dintre noi, personajul care isi dadea cu parerea despre acea „maturitate” isi exprima intens dorinta sa arzatoare privind acest tanar : “- Mi-as dori sa-l vad odata matur!! Sa poata vedea ca are cate ceva de invatat si de la cei care au mai multa experienta decat el, eu am trecut de mult de acest prag, mi-am luat un sut in fund, as vrea sa-l vad si pe el luand acest sut”..subiectul maturitate il simteam ca fiind si pentru mine, abia astepta acel moment, acea formula in care sa-si exprime super ideile pentru a-si descarca nodul din gat plin de maturitate..

Din aceasta dorinta a “persoanei mature”, am inteles ca, daca maturitatea inseamna sa-ti doresti ca cel de langa tine sa-si ia suturi in fund, prefer sa plang pentru ca laptele e prea rece..;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu